En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve denetlememları rabıtalı olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın intizamlı çkırmızıışmasını çıkarmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil üstelikşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım strüktürlmalıdır.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık bünyeyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

ürkü kolu olmalıdır: Acil çıkış bapları, ürkü koluna sahip olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve basit bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın acil durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli derece ise hınçe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil nâre dayanıklıdır.

Mekanizma Odası Yangın Kapıları : Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının taliı gün otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapısı camlı mümkün.

Yangın çıkış bapsı Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Tasarım olarak farklılık göstermekle omuz omuza müşterek özellikleri, dayanıklı ve muhkem konstrüksiyonda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara nispeten farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangına dayanıklı evgin çıkış bapları, ölçün kapılara gereğince daha pahalı evet. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den temellayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Hatta, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en isabetli eder politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page